SİVAS / ALTINYAYLA - Doğupınar Osman Keskin İlkokulu

Doğupınar Osman Keskin İlkokulu

Doğupınar Köyü Altınyayla / SİVAS
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim yılı başarılarımız: 1-İrem UĞUR....ŞARKIŞLA FEN LİSESİ (Bursluluğu kazanmıştır) 2-Elif KAYA....ŞARKIŞLA LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 3-Şeyda Nur TEKİN...ŞARKIŞLA LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 4-Kardelen KILIÇ....ŞARKIŞLA LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 5-Elmas Esin ŞAHİN..ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde kalmaktadır.Herhangi bir ulaşım problemi yoktur.
Köy
Sivas - Doğupınar Köyü 90 km Altınyayla - Doğupınar Köyü 8 km