SİVAS / ALTINYAYLA - Doğupınar Osman Keskin İlkokulu

Doğupınar Osman Keskin İlkokulu

Doğupınar Köyü Altınyayla / SİVAS
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.Okulumuz ilkokul-ortaokul aynı binada hizmet vermektedir. Ana sınıfımız mevcut olup ilkokullar 1/2/3/4 A birleştirilmiş sınıf olarak hizmet vermektedir.
Ulaşım
Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde kalmaktadır. Ulaşım aracı olan öğretmenlerimizin araçlarıyla sağlanmakta.
Köy
Sivas - Doğupınar Köyü 90 km Altınyayla - Doğupınar Köyü 8 km