SİVAS / ALTINYAYLA - Doğupınar Osman Keskin İlkokulu

Kas

Başta köy muhtarımız, okul aile birliği başkanımız ve köyümüzün hayırsever gençleri ve kıymetli büyüklerinin yardımları ile okulumuz daha da güzelleşiyor.

Mrt

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği  "BEYAZ BAYRAK" başvurumuz kabul edilmiş olup incelemeler neticesinde okulumuz BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır.

Mrt

Eğitimde Sivas-i Hareketi bu ayki değerimiz SABIR-ŞÜKÜR ve TEMİZLİK.Öğrencilerimize değerlerimizi bilmeleri ve bunu hayatlarına uyugulayabilmeleri için çeşitli etkinlikler yapıldı.Bu etkinliklerden biri olan EN TEMİZ SINIF uygulamasıyla öğrencilerimizin kişisel bakımları,ortak kullanım alanlarını kullanma durumları ve sınıflarının tertip düzen ve temizliği görevli ekiplerce  Şubat ayı boyunca kontrol edildi.Uygulamanın sonunda 1.olan sınıfa ödül olarak pasta hediye edildi.Pastayı kazanan sınıf ise bir başka değerimiz olan Hediyeleşmenin güzel bir örneği olarak pastayı küçük kardeşleri olan 1/A sınıfına hediye ettiler.Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin 2. dönem daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitimlerine devam etmeleri için bizlerden yardımlarını esirgemeyen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat DURGUT olmak üzere  Hüsnü GÜRBÜZ, Osman KOÇ, Gökhan KOÇ, iskender KOÇ, İsmet OĞUZ, Arif EYİCE, Emrah COŞKUN, Cemalettin KOÇ, Mehmet AVŞAR, Osman KAYA, Hacı GÜRBÜZ, Hüseyin ÖZKAN ve ismini sayamadığımız kıymetli köy halkına teşekkürü bir borç biliriz.

Mrt

Öğrencilerimiz yerli malı dolayısıyla yapılan etkinliklerden hayli keyif aldılar.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Vefatının 77. yıl dönümünde  Gazi M.Kemal ATATÜRK okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

Mrt

Okulumuzda saha çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte olup en kısa sürede yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmeye gayret edilmektedir.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuza atanan Derya ÇAM ve Mustafa ÖZTÜRK hocamıza yeni eğitim öğretim yılı çalışmalarında başarılar dileriz..

okulumuzla ilgili haberlere diğer sitemizden ulaşabilirsiniz